Lauantaina Ville Tuki avasi ryskeeläisten mitalisaldon heti aamusta ottamalla voiton P14 3-loikassa tuloksella 11.04. Kauaa ryskeeläiset eivät ehtineet tätä kultamitalia juhlia kun Jani Laakso nappasi pronssia P11 kiekossa 27,25 kantaneella tuloksella. Ville Tuki vei piirinmestaruuden myös korkeudessa uudella ennätys tuloksellaan 173. P15 Roope Haapaselle kävi palkintopalli lauantaina myös hyvin tutuksi; mitali tuli joka lajista. Roope pysäytti kellot 100m:llä aikaan 11,98 ja sai hopeata. Voitot irtosi korkeudesta tuloksella 173 ja keihäästä 52,49 viskatulla heitolla. T13 Peppi Koppanen työnsi kuulassa oman ennätyksen 10,08. Tulos riitti pronssisijaan. T12 Henna Salminen sai myös pronssia moukarista heitettyään 23,62. Samassa sarjassa Lili Reunanen heitti 19,64 ja tämä tulos toi sijan 7. Lili oli myös kiekossa samalla sijoituksella heitettyään oman ennätyksensä. 22,89. T12 Siiri Mäkilä juoksi hyvän ajan 8,81 60 metrillä ja sai ajalla pronssimitalin kaulaansa. Myös pojat tekivät hienoja tuloksia juoksuradalla. P11 Jani Laakso pysäytti kellot uuteen ennätys aikaansa 9,15 ollen 4. Valtteri Yrjölän kohtaloksi jäi tällä kertaa olla ensimmäinen finaalista karsiutuja. Valtterin aika oli 9,60 ja sija 9. P12 Jere Alhainen pääsi finaalin asti 60m:llä. Aika 9,12 ja sijoitus hienosti 6. Pitkillä matkoilla oli myös ryskeeltä edustusta. P10 Atte Kuusela 3.47,42 ja sijoitus 4. P11 Veikko Mäkilä 4. ja Veeti Saarinen 6. Jani Laaksokin pääsi toistamiseen vierailemaan palkintopallilla, kun P11 pituudesta tuli hopeaa uudella hienolla ennätyksellä 428. Jesse Tuki oli samassa sarjassa 4. tuloksella 405. T ja P9 suoriutuivat myös hyvin miniotteluissaan. Aleksi Jokela sai hopeaa (1000m+korkeus) ja pronssia (40m+1000m). Aleksi hyppäsi korkeudessa uuden upean ennätyksensä 110. Vihtori oli 7. (40m+1000m) ja 8. (1000m+korkeus). Inka Kuusela oli 1000m:n ja korkeuden miniottelussa 11. Kun päivä alkoi kultamitalilla niin päättyi se myös saman väriseen mitaliin – siis kultamitaliin. Eemeli Valkama komeasti 1500m:n esteissä voittoon ajalla 5.39,18.

Sunnuntai päivä alkoi huonoilla uutisilla; sairastapauksia ja jalkaongelmia. Näistä uutisista huolimatta päivästä tuli jälleen kerran todella upea ja Ryske rynnisti palkintopallille upeasti 13 kertaa! Uusiakin kasvoja palkintopallilla nähtiin. Kultamitalin saivat käteen T9 Erica Syrjälä miniottelusta (pituus+keihäs) sekä Jani Laakso P11 kuulasta 9,15.

Hopeiset mitalit jaettiin seuraaville ryskeeläisille: P11 Jesse Tuki 60m:n aidat 11,00 sekä korkeus 125, T13 Peppi Koppanen keihäs 36,42, P14 Ville Tuki pituus 515, T12 Henna Salminen keihäs 28,73, P15 Roope Haapanen pituus 538, P9 Joona Salminen miniottelu (keihäs+kuula ) ja Erica Syrjälälle miniottelusta (keihäs+kuula). Ericalla oli sama pistemäärä kuin voittajallakin, mutta ilmeisesti lajien sijoitus määräsi järjestyksen.

T12 Henna Salminen kuula 9,19, P14 Ville Tuki 100m:n aidat 16,19 ja P14 Atte Laakso moukari 11,96 olivat pronssi mitalin arvoisia suorituksia.

Viikonlopun kokonaissaldo oli 26 mitalia, 24 pistesijaa (sijat 4.-8.) ja 28 uutta omaa ennätystä.

Upeita suorituksia, hienoja tuloksia ja loistavia venymisiä, pettymyksiä, ilon hetkiä ja mahtavaa tsemppausta, joukkuehenkeä – tätä kaikkea koettiin viikonlopun aikana. Onnea urheilijat uusista ennätyksistä ja sijoituksista – teistä kaikista voi  ja täytyy olla todella ylpeitä. Suuret kiitokset myös valmentajille, vanhemmille ja toimitsijoille – ilman teitä meillä olisi paljon vähemmän.

Tilastopajan sivuilta löydät kaikki viikonlopun tulokset. Ryskeeläisten tulokset kerättynä urheilijoittain voit käydä lukemassa tästä.

Eemeli Valkaman tyylinäyte 1500m:n estejuoksussa. esteet